© Centrum voor Bezieling 2019
   Centrum voor Bezieling
Home     Agenda     André      Sandra      Consult      Activiteiten      Biodanza      Atelier      Ervaringen      Nieuws      Contact       

Consult

ANDRÉ Je kunt bij mij terecht voor een gesprek, een reading of een healing. Een combinatie is ook mogelijk. Gesprek of reading Loop je vast, vind je het lastig om keuzes te maken, heb je behoefte aan helderheid of voel je je verantwoordelijk voor alles om je heen? Je kunt bij mij terecht voor alle levensvraag- stukken: persoonlijk, relatie, familie, werk, zingeving. Tijdens het gesprek krijg je helderheid en inzicht in jouw situatie door in je eigen spiegel te kijken. Vervolgens kom je weer in contact met jouw innerlijke kracht en leer je oude denkpatronen loslaten. Kortom: er komt weer orde in de chaos. Ervaring leert dat je je na een gesprek verfrist voelt en je vol inspiratie weer naar huis gaat. In overleg met jou maak ik gebruik van paranormale waarneming en/of mijn verworven levensinzichten. Het is prettig als je voorafgaand aan het consult aangeeft wat je graag zou willen. Het is tevens mogelijk om relatietherapie te volgen. Astrologie Wanneer je graag meer wilt weten over wie jij bent, jouw diepste verlangens, jouw kwaliteiten en angsten, jouw bestemming en jouw levensvraagstukken, dan kan een astrologisch consult je veel verheldering bieden. In een 1e consult zal ik jouw geboortehoroscoop (radix) behandelen. Wanneer je meer wilt weten, is een jaarhoroscoop (solaar), een overzicht van jouw progressies of een relatiehoroscoop mogelijk. Voor een horoscoop heb ik jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats nodig. Healing Een healing is een reinigende behandeling, die voor een diepe ontspanning zorgt. Blokkades in de vorm van pijn, emotie of gedachten, zullen aangeraakt en gereinigd worden. Het werkt dus ook preventief, dus wanneer je geen klachten ervaart. Tijdens de behandeling kun je de onvoorwaardelijke liefdes-energie ervaren. Na de sessie voel je je diep aangeraakt, opgeladen en geïnspireerd. ONZE TARIEVEN Consult   €50   1 uur Dubbel consult   €90 2 uur Kort consult   €30 half uur 10-trajectkaart   €400 10 consulten van 1 uur (20% korting, 1 jaar geldig) 5-trajectkaart   €225 5 consulten van 1 uur  (10% korting, half jaar geldig) Indien het niet mogelijk is om naar ons toe te komen, ben je ook van harte welkom voor een telefonisch consult.  
SANDRA Bij mij kun je terecht voor een gesprek, lichaamswerk, een healing of persoonlijk traject. Een combinatie is ook mogelijk. Gesprek Wanneer je vast loopt in jouw leven ben ik er voor jou! Ik ben benieuwd naar wat jou beweegt, naar wat jouw verlangens zijn, wat er in jouw hart leeft en wat jouw ziel wil. Ik ga met je op zoek naar jouw levenspad, zodat je de moed hebt om dat te volgen. Mijn overtuiging is dat je zelf weet wat jouw weg is, maar je er nog niet altijd van bewust bent. Graag ondersteun ik jou om verder te groeien naar bewust- wording en heling. Alle levensthema’s zijn bespreekbaar. Tijdens het gesprek put ik zowel uit mijn innerlijke intuïtieve bron als mijn levenservaring. Lichaamswerk Uit persoonlijke ervaring weet ik dat gesprekken, waarin je vooral gericht bent op het verkrijgen van inzicht, vaak niet voldoende zijn. Juist door het lichaam in beweging te zetten, nodig je jezelf uit om contact te maken met diepere lagen van weten. Jouw lichaam is zó wijs; door specifieke oefeningen die ik je aanreik, maak je contact met jouw onbewuste waardoor je op zowel lichamelijk als geestelijk vlak oude pijn kunt ontmoeten en opruimen. Persoonlijk traject Soms is het nodig om echt schoon schip te maken met dingen uit je verleden. Dat kan niet in een quick-fix, maar vraagt om jezelf heel serieus te nemen en tijd te nemen om dingen helder te krijgen, uit te werken en op te ruimen. Wanneer jij voelt dat dit nodig is, dan ben je welkom voor een persoonlijke traject. In een traject op maat combineer ik gesprekken met lichaamswerk en soms ook healing.    Healing Bij een healing breng ik energie over op jouw lichaam en aura. De behandeling zorgt voor het oplossen van energieblokkades en heeft een helende werking. Het zelf genezend vermogen van lichaam, geest en ziel wordt tijdens de behandeling geactiveerd en gestimuleerd. Een healing werkt overigens ook preventief, dus wanneer je (nog) geen klachten ervaart. Ik weet van tevoren niet wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. In het moment voel ik wat jouw lichaam vraagt en mijn handen gaan als vanzelf naar de juiste plekken, ik raak je daarbij zacht aan. Tijdens de behandeling houd je je kleding gewoon aan.